Yabancı Diller Yüksekokulu ve Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Akademik Kurul Toplantılarına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Fatma Biçer ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.


Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin ve Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Fatma Biçer, bölümlerle ilgili bilgi vererek, akademisyen, idari personel ve öğrenci sayıları hakkında sunum gerçekleştirdiler.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 3+1 eğitim modelinin öğrenciler açısından önemli olduğunu kaydederek bu eğitim modeliyle piyasanın ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanlarının da yetişmiş olacağını söyledi.

Konuşmasının devamında Üniversitede yapılan bilimsel çalışmalarda değinen Rektörümüz Yıldız, “TEKNOFEST 2021’e 5 takımla katıldık ve 2 kategoride ödül aldık. İnşallah bundan sonra da güzel başarılara imza atacağız.” dedi.


Toplantı sonrası Rektörümüz, akademisyenlerimizin dilek ve temennilerini dinledi.
 



Haber Tarihi : 10.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER