Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

 

SCÜ 4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, SHMYO Müdürü Prof. Dr. Serkan Akkoyun, dekanlar, müdürler, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

Törende bir konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, sağlığın salgın döneminde ne denli önemli olduğunun bir kere daha görüldüğünü söyleyerek, “Bu anlamda sağlık alanında hizmet verecek olan mezunlarımızın bizim için ayrı bir önemi var. Sağlık personeli fedakârlıklarıyla ve özverili çalışmalarıyla bizlere örnek teşkil ettiler. Bu tür mesleklerin karşılığı maddiyatla ölçülecek meslekler değil.” diyerek mezunları, hocaları ve aileleri tebrik etti. 

 

SHMYO Müdürü Prof. Dr. Akkoyun da sağlığın insan hayatındaki önemine değinerek MYO’nun verdiği eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını kaydetti.

 

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, SHMYO Müdürü Prof. Dr. Akkoyun ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Altun; MYO birinci, ikinci ve üçüncülerine diplomalarını ve plaketlerini verdi.

 

Diploma ve plaket takdim töreninden sonra ise Halk Dansları Ekibi Sivas Halayı oynadı. 



Haber Tarihi : 17.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER