Siber Güvenlik Konferansı Düzenlendi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siber Güvenlik Topluluğu tarafından Siber Güvenlik konferansı düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oğuz Kaynar, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açış konuşmasını yapan Siber Güvenlik Topluluğu Başkanı Murat Yeşiltepe, bu tür konferansları siber güvenlik alanında farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini, konferansın yanı sıra düzenli olarak siber güvenlik eğitimleri vermeye devam edeceklerini, böylelikle siber güvenlik alanında yetişmiş uzman sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Açış konuşmasının ardından; BGA Bilgi Güvenliği AŞ Dijital İletişim Direktörü Hamza Şamlıoğlu “Arama Motorlarındaki Ayak İzlerimiz”, BGA Bilgi Güvenliği AŞ Senior Penetration Tester Halil Dalabasmaz “PowerShell ve Client-Side Saldırılar”, Eczacıbaşı Bilişim Siber Güvenlik Ekip Lideri İsmail Saygılı “Uygulamalı Bilgi Güvenliği Farkındalığı”, ADEO Security Siber Güvenlik Ekip Lideri Eyüp Çelik “MS-SQL’in 50 Tonu” ve Ziraat Teknoloji Kıdemli Sızma Testi Uzmanı Ertuğrul Başaranoğlu “Siber Güvenlikte Kariyer” adlı sunumları gerçekleştirdiler.



Haber Tarihi : 14.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER