Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörün'den Genç Şefler Takımına Ziyaret

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Cem İnan ile Rektör Yardımcısı ve Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen, 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde birincilik kazanan Genç Şefler Takımı’nı ziyaret etti.

 

Turizm Fakültesinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, yarışmada sundukları menüyü yeniden hazırlayarak rektörlük heyetine ikram etti. Yarışmada sergiledikleri özgün menü ve geleneksel lezzetleri modern sunumlarla birleştiren öğrencilerimiz, jüri tarafından olduğu gibi rektörlük heyeti tarafından da büyük beğeni topladı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül, öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden akademik danışmanlarını tebrik ederek, gastronomi alanındaki çalışmalara ve öğrenci projelerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 



Haber Tarihi : 24.10.2025

AYLARA GÖRE HABERLER