Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Suşehri Sağlık Yüksekokulu ve Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Suşehri Sağlık Yüksekokulu ve Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.


 
Akademik Kurul Toplantılarına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan ile akademisyenler katıldı.


 
Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda, Müdür Doç. Dr. Tuğut ile Müdür Doç. Dr. Zan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında profesör, doçent ve dr. öğr. üyesi kadrolarına ataması yapılan akademik personele belge takdiminde bulunarak, cübbelerini giydirdi.

 

Ardından Rektör Yıldız, idari personel ve öğrencilerle bir araya gelerek istek ve görüşlerini dinledi.

 

Toplantılar sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile yurtlar hakkında temaslarda bulundular.

 

 



Haber Tarihi : 01.11.2022

AYLARA GÖRE HABERLER