Üniversitemiz Yeni Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırlanıyor

Salgın nedeniyle bir buçuk yıl ara verilen yüz yüze eğitime Üniversitemiz yeniden hazırlanıyor.

2021-2022 eğitim-öğretim dönemiyle yüz yüze eğitime başlayacak olan Üniversitemizde, çevre düzenlemesinden tüm toplu yaşam alanlarının dezenfekte edilmesine varıncaya kadar birçok alanda süren çalışmalar bitmek üzere.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (CÜBAP)  tarafından desteklenen “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Dersliklerinde Yapılan Dezenfeksiyon Uygulamasının COVID-19 Vaka Sayısı Üzerine Etkisi” isimli proje kapsamında birimlere dağıtılan dezenfeksiyon cihazlarıyla tüm toplu yaşam alanları dezenfekte edildi.

Ayrıca Park ve Bahçeler Birimi de meslek yüksekokulları, yüksekokullar, fakülteler başta olmak üzere yerleşkede yer alan tüm binaların çevre düzenlemesini yaptı.

Haber Tarihi : 17.09.2021