Diksiyon Teknikleri Konferansı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe Topluluğu tarafından ‘Diksiyon Teknikleri’ konulu konferans düzenlendi.

Eğitim Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Halim Gökçe tarafından verilen konferansa, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Diksiyon tekniklerini uygulamalı olarak anlatan Gökçe, etkili konuşmanın iletişimdeki önemi üzerinde durdu.

Gökçe, öğrencilere birer öğretmen adayı olduklarını, öğretmen olduklarında toplumun her kesiminden insanlarla karşılaşacaklarını, bu nedenle etkili konuşmanın insanlar üzerinde olumlu etki bırakacağını anlattı.

Konferansın sonunda Türkçe Topluluğu Koordinatörü Arş. Gör. Dr. İpek Yıldız, Halim Gökçe’ye teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 31.05.2019