Hafik Kamer Örnek MYO Öğrencilerine Diş Taraması

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencileri Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’nde diş taramasından geçirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi yönetimi ve personelinin yakından ilgilendiği 40 kişilik öğrenci grubunun tedaviler15 Temmuz Şehitleri Kliniği’nde yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi hocalarının yakın ilgisinden memnun kalan öğrenciler bu imkânı sağlayan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Demiröz, ilçe hastanesinde diş kliniğinin bulunmadığını ve öğrencilerin böyle bir imkândan yararlandırılması konusunda yardımlarını esirgemeyen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına teşekkür ederek belirli aralıklarla etkinliğin tekrar planlandığını ve ihtiyacı olan öğrencilerin diş taraması ve tedavisi hizmetlerinden yararlanmalarının sağlanacağını söyledi.

Haber Tarihi : 21.12.2017