Hizmet İçi Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor

Kurumsallaşma çalışmalarına hız veren Üniversitemiz, bu kapsamda Hizmet İçi seminerler vermeye devam ediyor. "Resmî Yazışma ve Yazım Kuralları" semineriyle başlayan hizmet içi eğitim seminerlerine “4734 Sayılı Kamu İhale Yasası” konulu seminerle devam edildi.

İç Denetçi Mustafa Etiz’in sunumunu gerçekleştirdiği, Personel Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen seminere çok sayıda personelimiz katıldı.

Mustafa Etiz sunum öncesi yaptığı konuşmada seminerler vasıtasıyla tecrübelerini aktarma şansı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Etiz, “
Bu seminer çalışmasını şu açıdan çok önemsiyorum. Rektörlük İç Denetim Başkanlığı olarak bizim görev yerimiz Üniversitemizdir. Bu konularda ve diğer konularda mali olaylar olmayabilir. Hiç önemli değil, yirmi altı meslek hayatınız boyunca edindiğimiz tecrübeleri paylaşmayı çok arzu ediyoruz. İnanın sizi hangi konu olursa olsun; bu, ihale mevzuatı olabilir, mali mevzuat olabilir, bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Sizin karşılaştığınız olaylar bizim için çok yönlendirici oluyor. İç Denetim Birim Başkanlığı’nı her konuda, istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Bu bize mutluluk verir.” dedi.

Etiz’in konuşmasının ardından sunumunu gerçekleştirdi.





Haber Tarihi : 10.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER