SCÜ’ye Moldova, Gana ve Bosna’dan Ziyaret

Sivas Cumhuriyet Üniversitesine (SCÜ) yurt dışı üniversitelerinden ziyaretler devam ediyor.

SCÜ Uluslararası İlişkiler Ofisinin yürüttüğü çalışmalarla ikili iş birliklerine bir yenisi daha eklendi.

Bu kapsamda Moldova'dan Comrad State University; Gana'dan Kumasi Technical University ve Bosna International University of Sarayov'dan pek çok sayıda akademik ve idari personel SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda ziyaret dolayısıyla düzenlenen toplantıya Rektör Yıldız’ın yanı sıra Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ve yurt dışından gelen misafirler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yıldız konuya ilişkin yaptığı açıklamada ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Yıldız; “İkili iş birliğini artıracak çalışmalarımız sürüyor. Üniversitemize gelen yabancı öğrenci sayısını artırmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla inşallah Üniversitemiz daha iyi yerlere gelecek.” dedi.

Haber Tarihi : 25.11.2021