İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde “Asfalt ve Asfalt Uygulamaları” Semineri

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü ve İnşaat Kulübü iş birliği ile “Asfalt ve Asfalt Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Programa İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Bostancıoğlu, İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret AŞ (İSFALT) Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Sönmez, Üretim Müdürü Sami İlhan, Avrupa Yakası Uygulama Müdürü Fethi Turgut, Kalite Kontrol Şefi Süleyman Girit, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mühendislik Fakültesi Mavi Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açış konuşmasını yapan Dr. Bostancıoğlu ulaşım yapıları, esnek üst yapılar ve üst yapılarda kullanılan asfalt malzemesi hakkında bilgi verdi.

İSFALT Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sönmez, Üretim Müdürü İlhan, Avrupa Yakası Uygulama Müdürü Turgut, Kalite Kontrol Şefi Girit asfalt ve yol sektörünün dünü ve bugünü, asfaltta kalite kontrol esasları ve laboratuvar faaliyetleri, asfalt üretim süreci ve fabrika yönetimi, asfalt serimi ve yol uygulamaları konularında bilgi verdiler.

 



Haber Tarihi : 20.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER