Yeni Yılın İlk Gününde Rektörümüz Hastalarımızı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yeni yılın ilk gününde hastalarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Yıldız, hastaların durumu hakkında doktor ve diğer sağlık personelinden bilgi aldı.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, başhekim yardımcıları ve hastane personeli eşlik etti.

 

Yeni yılın ilk gününde hastalarımızın yanında olmak istediklerini söyleyen Prof. Dr. Yıldız, “Allah bütün hastalarımıza şifa versin. Hem hastalarımıza geçmiş olsun demek istedik hem de bir istekleri var mı soralım dedik. Herkesin tatil yaptığı günde sağlık personelimize de gayretlerinden dolayı teşekkür ettik.” diye konuştu.

 

Hastalar ve hasta yakınları da Rektörümüzün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Hasta yakını Salih Güleç, “Hastanemiz dört dörtlük. Allah hepinizden razı olsun. Hastanemizde yapılan bakımı her yerde bulamayız. Allah size güç kuvvet versin.” dedi.

 



Haber Tarihi : 01.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER