Rektörümüzün Yeni Yıl Mesajı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi olarak görevde bulunduğum yaklaşık iki buçuk yılda bilimsel, sosyal ve kültürel alanda birçok başarılı çalışma yaptık. Genelde ülkemize, özelde ise Sultanşehir Sivasımıza faydalı projeler üretebilen ve toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler yetiştiren Üniversite olmak için gayret sarf ettik.


Yapılan çalışmalarla ülkemizin köklü üniversitelerinden biri olan Sivas Cumhuriyet Üniversitemizin fiziki açıdan güzelleşmesi, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın layık olduğu görünüme kavuşması için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’a hamd olsun ekibimle birlikte planladığımız çalışmaların büyük bir kısmını tamamlamanın ve yeni projeler üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Diğer taraftan bilimi önceleyen ve öğrenci memnuniyetini önemseyen çalışmalarımızın neticesinde, Üniversitemiz farklı kurumlar tarafından yapılan başarı sıralamalarında üst sıralara yükselmiştir. 

2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da ülkemiz ve şehrimize katkı sağlayacağını düşündüğümüz birçok bilimsel sempozyum ve çalıştay yaparak ülkemiz gündemi ile ilgili önemli hususlara dikkat çekmeye çalıştık. 

2019 yılında İslam coğrafyasında acıların son bulması, mazlum milletlerin refaha kavuşmaları, geleceğimizi oluşturacak her bir günümüzün bir önceki günümüzden daha güzel, isteklerimize uygun ve insanlarımızı mutlu etmesi temennilerimle;

2019 yılının ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, dostluğa, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını; akademisyenlerimize, idari çalışanlarımıza ve öğrencilerimize başarılar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
 
 



Haber Tarihi : 31.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER