Suşehri Sağlık Yüksekokulu Danışma Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı.

 

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Danışma Kurulu Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut başkanlığında Yüksekokul toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıya İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, İlçe Belediye Başkan Vekili Nazif Kargın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız, Suşehri Toplum Sağlığı Merkez Sorumlusu Dr. Betül Çubuk, Suşehri Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Sevda Uğurlu, Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürü Göksal Soylu, Suşehri Sosyal Hizmet Merkez Temsilcisi Adem Şahin, Suşehri Kızılay Temsilcisi İsa Şahin ve okulumuz mezun öğrencisi Esra Turan Çakır katıldı.

 

Okulun tanıtımı yapılmasının ardından konuşan, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Sağlık Yüksekokulu’nun yüzde yüz doluluk oranına sahip olduğunu belirterek, “iyi bir akademik ve idari kadromuz var. Mesleki açıdan tam donanımlı laboratuvarlara sahip olup, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile iyi bir diyalog içindeyiz. Bu danışma kurulları ile Sağlık Yüksekokulu’nun gerek akademik gerek sosyal faaliyetler açısından daha da ileri gidecek.” Dedi.

 

İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı ise  “Suşehri Sağlık Yüksekokulu’nun ilçemiz açısından çok önem taşıdığını ve her türlü ihtiyacında okulun yanında olduklarını belirtti.

 

Toplantı diğer katılımcıların Suşehri Sağlık Yüksekokulu ile ilgili görüş ve önerileri alınarak iyi dilek temennileri ile sona erdi.
 



Haber Tarihi : 23.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER