Gürün Meslek Yüksekokulu’ndan Şiir ve Müzik Programı

Gürün Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından “Bu Bendeki Aşk Olmasa” konulu şiir ve müzik dinleti programı yapıldı.

Gürün Asef Çoban Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen dinleti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Cumhuriyet Savcısı Halit Sevimli, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takçı, ilçe protokolü, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bizlere bu güzel geceyi hazırlayan, okudukları şiir ve söyledikleri birbirinden güzel türküleriyle bizlere âdeta Anadolu’yu gezdiren, bizleri duygulandıran öğrencilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takçı ise, “Kurumumuzun imkânları geliştirerek öğrencilere daha kaliteli eğitim vermenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından programda Anadolu’dan çeşitli şiir ve türküler seslendirildi.

Haber Tarihi : 03.01.2018