15 Temmuz Şehitleri Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun halı sahasında 15 Temmuz Şehitleri anısına mini Dünya Kupası futbol müsabakası yapıldı.

Sultan Şehir Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen turnuvaya 6 ülkeden 8 takım katıldı. Ülkemizden iki takımın katıldığı turnuvada ilimizde bu yıl eğitim-öğretime başlayan Uluslararası İmam-Hatip Lisesinden de bir takım katıldı. Azerbaycan ve Türkmenistan takımları yapılan eleme turlarında rakiplerine elenirken Suriye tüm maçlarını kazanarak Uluslararası İmam-Hatip Lisesi ile birlikte finale kaldı ve kupayı kazanan takım Suriye oldu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin devam edeceğini, uluslararası öğrencilere her zaman destek olacaklarını ve kendi ülkelerinde nasıl rahat ediyorlarsa Üniversitemizde de aynı ortamı bulabileceklerini ifade etti.

Maç sonunda Rektör Yardımcımız Çimen, öğrencileri tebrik ederek turnuvada birinci olan Suriye takımına şampiyonluk kupasını verdi.

Haber Tarihi : 08.04.2017