Hafik Kamer Örnek MYO'da Sivasımız Tanıtıldı

Üniversitemiz Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunda eğitime başlayan yeni öğrencilerine Sivas tanıtımı yapıldı. Tanıtım programında Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca öğrencilerle bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım programına yeni kayıt yaptıran çok sayıda öğrencinin yanı sıra okul müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir, okul yöneticileri, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Sivas tanıtım toplantısı, video gösterimin ardından Sivas’ın tarihi, kültürü ve doğal güzelliklerinin anlatılması ile son buldu.

Sunumun ardından Müdür Doç. Dr. Mehmet Demir tarafından Müdür Karaca’ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber Tarihi : 23.10.2016