Başarılı Öğrencilerimizi Kaymakam Pektaş Kabul Etti

2018-2019 eğitim-öğretim yılında başarılı olan Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu ile birlikte Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş’ı ziyaret etti.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu yaptığı açıklamada, “Şarkışla Kaymakamlığı maddi ve manevi desteği ile meslek yüksekokulumuzun her zaman yanında yer almıştır. Kaymakamımız tarafından verilen hediyeler hafta sonu yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı’nda öğrencilerimize büyük moral olacaktır.” dedi.

Dönem 1’incisi Öznur Altıngöz, dönem 2’ncisi Senanur Kuruçay ve dönem 3’üçüncüsü Güneş Efe’yi makamında kabul eden Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ise başarılı öğrencilerimizi tebrik ederek üstün gayretlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Haber Tarihi : 28.06.2019