Paylaşmak Güzeldir

Üniversitemiz tarafından Ramazan boyunca öğrencilerimize ücretsiz yemek verilmeye başlandı.


Merkezi Kafeterya ’da verilen iftar yemeği ikramı programına; Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanlarımız Dr. Öğretim Üyesi Taner Çifci, Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Görler, Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer ile ilimizde görev yapan basın mensupları ve 2000’in üzerinde öğrenci katıldı.
İftar saatine az bir zaman kaldığında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız öğrencilere yemek dağıtımı yaptı.

‘Amacımız öğrenci memnuniyeti’ 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Paylaşmak güzeldir, diye başladık. Öğrencilerimizle iftarımızı birlikte paylaşalım istiyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana bizim amacımız öğrencilerimizin memnuniyetini artırmak. Öğrenciler var diye biz burada varız. Onun için de bu Ramazanda ailelilerinden uzakta olan arkadaşlarımız, sınav döneminde iftarlarını yapsınlar, derslerine çalışsınlar ve bizim de bir katkımız olsun istedik. Bundan sonra da bu uygulama gelenek hâline gelsin istiyoruz. Çünkü biz de öğrenciliğimizde evde kalırken, her iftarda ne yiyeceğiz, nasıl yemek yapacağız diye düşünürdük. Bu bir imkân meselesi. Birçok hocamız, arkadaşımız bu ikramları karşılıyorlar. Bizler de karşılıyoruz. Bunu duyurduktan sonra birçok hayır sahibi, ‘Bizim de bu çorbada tuzumuz olsun.’ dediler. Bu yıl başladı, gelecek yıldan itibaren de zaten hep Ramazan eğitim döneminde olacağı için bir geleneği başlatmış olacağız.” diye ifade etti.

Uygulamadan memnun olduklarını belirten öğrencilerimiz, bu uygulamanın her sene yapılmasını istediler. 
Üniversitemizin mihmandarlığını yaptığı, öğrencilere verilen değerin göstergesi olan bu hizmetin gelecek yıllarda da devam edip geleneğe dönüşmesi temenni ediliyor.
 
Üniversitemizin Kıymetli Mensupları

Ramazan Ayı’nda öğrencilerimize iftar yemeğini ücretsiz veriyoruz. Bu mübarek ay münasebetiyle birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın hazzını, keyfini bizimle paylaşmak isterseniz;

VAKIFBANK TR 82 0001 5001 5800 7307 3954 96 nolu hesaba katkı sağlayabilirsiniz.
 



Haber Tarihi : 30.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER