Öğrencilerimize Aşure İkramı

 Üniversitemiz, 2018-2019 akademik yılının ilk ders gününde öğrencilerimizi aşure ile karşıladı. Uluslararası İlişkiler Ofisi öncülüğünde Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından öğrenci ve personelimize aşure ikram edildi.

 

Merkezî Kafeterya önünde düzenlenen aşure dağıtımı programında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Uluslararası İlişikler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, öğrenciler ve personelimiz katıldı.

 

Uluslararası İlişkiler Ofisinin bu güzel çalışması için teşekkürlerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından aşure ikramı programı düzenlendi. Öğrencilerimizin bir kısmı bu hafta başladı onlara aşure ikramında bulunuyoruz. Uluslararası Ofisimize bu ikramlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha önce bazı fakültelerimiz eğitime başlamıştı. Örneğin Tıp, Eczacılık, Eğitim Fakülteleri gibi. Bugün itibari ile de bütün fakültelerimiz, yüksekokullarımız, meslek yüksekokullarımız eğitime başladı. Zaten gelen öğrencilerimize şehri, tanıtıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. Bugünde yine öğrencilerimize bir ikram yapalım istedik. Öğrencilerimize hoş geldiniz diyoruz. Velilerimize de şunu söylüyoruz. Öğrencilerimiz, çocuklarınız bizlere emanet. İnşallah okullarını başarı ile bitirip ilgili alanlarda yetişip devlete millete faydalı bir fert haline gelecektir. ” dedi

 

Birçok fakülte için ilk ders gününde aşure ikramını memnuniyetle karşılayan öğrencilerimiz ülkemizin birliğine ve beraberliğine katkı sağlaması temennilerini ifade ettiler. Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın güzel bir örneğini görerek hissettiklerini ifade eden öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın öğrencileri aşure ikramı ile karşılamasının kendileri için bir sürpriz olduğunu ifade ettiler.



Haber Tarihi : 25.09.2018

AYLARA GÖRE HABERLER