CÜSEM ile ÇASGEM Arasında Protokol

Üniversitemiz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) arasında protokol imzalandı.

Üniversitemiz, ülkemizin sanayisine katkı yapmak ve bu amaçla ihtiyaç duyulan personeli eğitmek ve yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan protokolün amacı, sanayinin çalışma hayatı içinde yer alan konularında ihtiyaç duyduğu konularda eğitim almak isteyen çalışanlar, işverenler ile işçi-işveren kuruluşlarına yönelik Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) ile iş birliği hâlinde sertifikalı/sertifikasız kurslar, eğitimler düzenlemek.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız protokolle ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz çeşitli üniversitelerde olduğu gibi kurumlarla da bu tür protokoller imzalıyor. Bu kapsamda, ÇASGEM ile güzel bir protokol imzalıyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

Protokole göre ÇASGEM’in yükümlülükleri: organizasyonun yürütücülüğünü yüklenmek, eğitim masraflarını karşılamak, eğitimlerde görev alacak olan öğretim üyelerinin ve görevlilerinin ücretlerini ödemek, düzenlenecek ücretsiz kursları duyurmak, basın ve halkla ilişkiler çalışmasını yapmaktır.

Üniversitemizin yükümlülükleri ise derslikleri temin etmek, ders notlarını hazırlamak, katılımcıların sınava alınması gibi faaliyetlerden sorumlu olacaktır. 



Haber Tarihi : 12.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER