Rektörümüzden Personele Bilgisayar

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversitemiz Enformatik Bölümü’nü ziyaret etti.

Bilgisayar eğitimine yönelik gerekli örgütlenmeler ile düzenlemelerin yapılması, bilgisayar derslerinin koordinasyonu, yürütülmesi ve laboratuvarların ders için kullanımı dışında, öğrencilerimize internet hizmeti verilebilmesi amacıyla kurulan Enformatik Bölümü’nü ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersoy’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yrd. Doç. Dr. Ersoy, Rektörümüz Yıldız’a Enformatik Bölümünü daha işlevsel hâle getirmek istediklerini belirtti ve Üniversitemizin eğitimin kalitesini yükseltmek ve akademik çalışmalarda daha etkin neticeler alabilmek için birtakım isteklerde bulundu.

Rektörümüz, Yrd. Doç. Dr. Ersoy’a isteklerini en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Enformatik Bölümü çalışanlarına dizüstü bilgisayar hediye etti.

Haber Tarihi : 11.10.2017