Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Üniversitemiz Rektörlüğüne atadığı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
 
Ziyaretler kapsamında Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Duman ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ve yönetim kurulu üyeleri,  Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetimi, Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen’i makamında ziyaret ederek, kendilerini tebrik etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Vali Gül ve Belediye Başkanı Aydın’a Ziyaret
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın ve Prof. Dr. Mehmet Çimen’le birlikte Vali Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.
 
Vali Davut Gül ziyarette Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Yıldız ve yönetimini tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi. 
 
Belediye Başkanı Sami Aydın’la ziyarette bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. Yıldız, “İlk ziyaretimizi Başkanımız Sami Aydın’a gerçekleştirdik. Zaten Başkanımızla çoktandır birlikte çalışıyorduk. Bundan sonra da ortak çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
 
Başkan Aydın ise Rektör Prof. Dr. Yıldız ve yönetimini tebrik ederek, “Üniversitemiz, şehrimizin çok önemli bir değeri ve markası. Üniversitemiz, Belediyemizle birlikte hareket eden çalışan ve şehrimiz açısından büyük menfaat taşıyan bir kuruluşumuzdur. Eskiden beri tanıdığımız Alim hocamızın, bu işi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz ve kendisinin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Çünkü kurumların başarısı, şehrin başarısını doğuruyor. Şehrimize birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 



Haber Tarihi : 09.08.2016

AYLARA GÖRE HABERLER