Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı

2021–2022 öğretim yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı yapılacak. Sınavla ilgili ayrıntılar açıklandı.

Bu kapsamda, Müzik Öğretmenliği için 30, Resim-İş Öğretmenliği için 35 kişilik kontenjan açıldı.

Sınava girecek adaylar, her iki bölüm için başvuru ve ön kayıtlarını 05-16 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacaklar. Resim Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı 20 Ağustos 2021, Müzik Öğretmenliği Sınavı 23 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Başvuruların, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Web Sitesi üzerinden çevrim içi yapılacağı sınavlardan Müzik Öğretmenliği birinci ve ikinci aşama sınavları Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Binası Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Ekrem Zeki Ün Dinleti Salonu’nda, Resim-iş Öğretmenliği Sınavı Merkezi Öğrenci Yemekhanesi salonlarında gerçekleştirilecek.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin: https://www.cumhuriyet.edu.tr/duyuru/24594-guncelleme-egitim-fakultesi-ozel-yetenek-sinav-kilavuzu-duyurusu

Haber Tarihi : 02.08.2021