Cumhuriyet Teknokent’in Yönetim Kurulu Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Teknokent’te yılın son yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız başkanlığında düzenlenen toplantıya Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Altun, Sivas Belediye Başkan V. Turan Topgül, Doç. Dr. Uğur Tutar ve Cumhuriyet Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Serdar Mercan’ın katılımı ile Cumhuriyet Teknokent Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıda; sürekli gelişen, üreten bir Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Cumhuriyet Teknokent’in faaliyetleri ve gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.

 

Cumhuriyet Teknokent’in önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek sözlerine başlayan Rektör Yıldız, “Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Cumhuriyet Teknokent hem sanayicilerimiz hem de akademisyenlerimiz için çok önemli bir merkez. Akademisyenlerimizin yaptığı bilimsel çalışmaların ürüne dönüşmesi açısından Cumhuriyet Teknokent’in son derece önemli görevi var. Cumhuriyet Teknokent çalışmalarına inşallah 2021’de üstüne koyarak devam edecek. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 
 



Haber Tarihi : 04.01.2021

AYLARA GÖRE HABERLER