İletişimciler Topluluğu Kariyer Günlerinde Gazeteci Kemal Çağlayan İle Buluştu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı İletişimciler Topluluğu Kulübü tarafından kariyer günleri etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Konferans Salonunda düzenlenen programa katılımcı olarak Sivas Olay Gazetesi imtiyaz sahibi, Anadolu Basın Birliği Sivas Başkanı Gazeteci ve Televizyon Program yapımcısı Kemal Çağlayan konuşmacı olarak katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman, “Bu tür programlar öğrencilerimizin gelişimi açısından oldukça önemli. Bizler bu tür programlarla ilimizin ve ülkemizin önemli isimlerini okulumuza getirerek gençlerimizi bilgilendiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Programa katılan Çağlayan ise kulüp başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, meslek hayatında edindiği tecrübeleri öğrencilere aktardı.
 



Haber Tarihi : 09.11.2021

AYLARA GÖRE HABERLER