Üniformalar Yenilendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi personelleri yenilenen üniformalarıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 15.05.2020 tarihli ve 1295 sayılı İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayıyla yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine Ait Üniforma Yönergesi” gereğince Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Biriminde görev yapan personelin üniformaları yenilendi.

Bu kapsamda, Birim Sorumlusu Hüseyin Yolaçan ve personeller Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yıldız, Koruma ve Güvenlik Biriminin üniversitenin en önemli birimlerinden biri olduğunu ve yeni yönerge ile birimin çehresinin yenilendiğini söyledi.

Haber Tarihi : 27.01.2021