İranlı Akademisyenler BESYO Öğrencilerimizle Bir Araya Geldiler

Tebriz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mohammad Rasoul Khodadadi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatemeh Abdavi, Dr. Öğr. Üyesi Vajiheh Javani ve doktora öğrencisi Sajjad Pashaie üniversiteler arasında bulunan ikili anlaşma çerçevesinde ders alma ve ders verme faaliyetlerine katılmak üzere 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında Üniversitemize Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na geldiler. 


Uluslararası İlişkiler Ofisimizin desteği ile gerçekleştirilen etkinlik sırasında, iki üniversite arasında Erasmus+ anlaşması protokolü de imzalandı. 

BESYO öğrencilerimizle derslerde bir araya gelen misafir hocalar, ülkeleri, şehirleri ve üniversiteleri ile ilgili bilgileri de paylaşma fırsatı buldular.

Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Mohammad Rasoul Khodadadi, Dr. Öğr. Üyesi Fatemeh Abdavi, Dr. Öğr. Üyesi Vajiheh Javani ve doktora öğrencisi Sajjad Pashaie’yi makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversitemizin yurt dışı tanıtımına önem verdiklerini ve bu kapsamda yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.
 



Haber Tarihi : 10.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER