Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda Lokanta Hizmet Vermeye Başladı

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Lokantası tüm akademik ve idari personelle öğrencilerimizin hizmetine açıldı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin Mutfak Atölyesi’nde yapmış oldukları yemekler, Yüksekokulun üçüncü katındaki lokantada satışa sunuldu. Pazartesi günü öğle yemeğiyle hizmet vermeye başlayan lokantanın açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız,  öğretim üyeleri, idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Sağlık, lokanta ile ilgili olarak, ‘Yüksekokulumuzun Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde okuyan öğrencilerimizin hazırladığı yemekler, güzel bir sunum eşliğinde Konaklama İşletmeciliği Bölüm öğrencilerimiz tarafından personelimize ve öğrencilerimize ikram ediliyor. Yüksekokulumuzdaki lokantada, Türk Mutfağı, Dünya Mutfağı, Osmanlı Mutfağı, Avrupa Mutfağı gibi çeşitli mutfakların tatları ve lezzetleri sunulacaktır.  Mutfak Atölyesi projemizde olduğu gibi lokanta projemizde desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Hocamız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Lokantada öğle yemeği akademik ve idari personelimiz için 10 TL, öğrencilerimiz için ise 5 TL’dir.” şeklinde konuştu.



Haber Tarihi : 24.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER