"Matematik Öğrencileri Şenliği" Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) "Matematik Öğrencileri Şenliği" düzenlendi.

SCÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından düzenlenen şenliğe SCÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencileri ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarından ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı.

SCÜ Eğitim Fakültesi, Matematik Ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü; Matematik Eğitimi Anabilim Dalından öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Oflaz ve Dr. Öğr. Üyesi Kübra Polat'ın koordinatörlüğünde düzenlenen şenlikte, İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerinin tasarlamış oldukları materyal ve matematik oyunları gün boyu sergilendi. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarından öğrencilerinin katılımıyla materyallerin uygulaması yapılarak matematik oyunları oynandı.

Şenlikte ayrıca İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri "Pür Matematik mi, Uygulamalı Matematik mi Daha Değerlidir?" konusu üzerinde tartıştı.

Haber Tarihi : 01.06.2022