Diş Hekimliği Fakültesi'nde Şehit ve Gazi Yakınlarına Öğle Yemeği Verildi

Sivas Valiliği ve Cumhuriyet Üniversitesi arasında ‘Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarına Diş Tedavi Hizmetlerinin Sağlanması İş Birliği’ protokolü kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi’nde şehit ve gazi yakınları ile gazilere öğle yemeği verildi.
 
Fakülte Yemekhanesi’nde gerçekleşen yemek programına Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Çimen, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, öğretim üyeleri ile şehit ve gazi yakınları, gaziler katıldı.
 
Yemek programında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Çimen, Diş Hekimliği Fakültesi’nin güzel bir organizasyonun olduğunu dile getirerek, “Manevi değeri yüksek şehit yakınları, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız, Sayın Valimizin, Kaymakamlarımızın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla evlerinden alınarak Fakültemize getirilecek, kendilerinin dişle ilgili soruları varsa çözümlenecek ve tedavileri burada yapılacak. Bu büyük bir proje, bu projede emeği gecen Fakültemiz yönetimine ve ilimiz mülki amirlerine teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte olan, bizleri onurlandıran Hafik Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bu manevi değeri yüksek olan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.



Haber Tarihi : 11.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER