ASPİLSAN Genel Müdürü Ferhat Özsoy Üniversitemizde Konferans Verdi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağlı şirketi ASPİLSAN şirketinin Genel Müdürü Ferhat Özsoy’un konuşmacı olarak katıldığı konferans düzenlendi.

Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, dekanlar, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

ASPİLSAN’ın gelecekteki misyon ve vizyonu anlatan Özsoy, batarya ve pil teknolojilerinin gelecekteki rolü, yapılan AR-GE çalışmaları, merkezin temel faaliyetleri ve Üniversitemizle yapılacak olan muhtemel iş birliği konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Konferansın ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Özsoy’a teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 04.03.2022