Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi ULAKBİM (TR Dizin)' de Taranmaya Başladı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından elektronik ortamda yayımlanan Cumhuriyet International Journal of Education (CIJE) (Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi) adlı dergi, Dergipark’taki yeni adresinde yayın hayatına devam etmekte. 


2018’in ilk sayısından itibaren ULAKBİM (TR Dizin) veri tabanında taranmaya başlayan ve yılda dört sayı olarak yayımlanan hakemli ve uluslararası indeksli (ProQuest, EBSCO) bir dergi olan CIJE dergisine eğitimin her alanı ile ilgili araştırma makaleleri, derleme çalışmaları, kitap ve yazılım incelemeleri kabul edilmekte.

Çalışmaların değerlendirilmesi esnasında CIJE’nin uygulamaya koyduğu en önemli prensiplerin iletişime açıklık, periyodik aralıklarla bilgilendirme, hızlı değerlendirme ve objektiflik olduğunu ifade eden Eğitim Fakültesi Dekanı ve dergi imtiyaz sahibi Prof. Dr. Ali Aksu, “Akademisyenlerimizin ve lisansüstü öğrencilerimizin, çalışmalarını 2018 yılının üçüncü sayısında (Cilt 7, Sayı 3) yayımlanmak üzere gönderebileceklerini hatırlatır, iyi çalışmalar dilerim.” dedi.

Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi’ne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

e-ISSN 2147-1606 
Dergipark Adresi: http://dergipark.gov.tr/cije
 



Haber Tarihi : 02.07.2018

AYLARA GÖRE HABERLER