Diş Hekimliği Fakültemizde Engelsiz Tedavi

Engelli vatandaşlarımızın engelsiz tedavi hizmeti alabilmeleri amacıyla geçtiğimiz günlerde Üniversitemiz Hastanesi'nde başlayan engelli hastalara rehberlik hizmeti Diş Hekimliği Fakültemizde de uygulanmaya başladı.

CENGEL (Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi) sorumlusu Prof. Dr. Recep Toparlı, ”Bugün Diş Hekimliği Fakültemizde de örnek uygulamalarımıza bir yenisini ekliyoruz. Engelli rehberlerimiz, engelli kardeşlerimizle kayıt kabulden tedavilerinin sonuna kadar ilgilenecek. Özellikle dertlerini anlatamayan vatandaşlarımızın sıkıntısını gidermede onlara yardımcı olacak. Ben bu uygulamadan dolayı Dekanımız Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ile Rektör Danışmanımız ve  Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr.  Oğuzhan Görler'e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hubbezoğlu konuşmasında, “Engelli vatandaşlarımıza güzel bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşımızın hastanemize geldiğinde bir karşılamamız olacak. Görevli arkadaşımız onlara eşlik ederek sıkıntılarını gidermede her türlü kolaylık sağlayacak. Hastalarımızın, hiçbir engelle karşılaşmadan tedavilerinin hızlı bir şekilde bitirilmesini arzuluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Rektör Danışmanı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yarıdımcımız Yrd. Doç. Dr. Görler ise konuşmasında, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın istekleri doğrultusunda birtakım çalışmalar hızla ilerliyor. Rektör Danışmanımız Recep Toparlı Hocamızın koordine ettiği engelliler biriminde yapılan çalışmaları biz de hastanemizde, bu sorumluluğun üstesinden gelme adına destekliyoruz. Şehirlle Üniversiteyi birleştirme adına yapılan bu çalışmalarda bize destek olan Sayın Rektörümüz Alim Yıldız Hocamıza, Sayın Rektör Danışmanımız Recep Toparlı Hocamıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

youtu.be/LBsBV0_TUCk        Vizyon 58

youtu.be/AnA4HMhRJM8       SRT



Haber Tarihi : 24.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER