Erasmus KA108 2020 Konsorsiyum Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin ortağı olduğu, Uşak Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı Erasmus KA108 2020 Konsorsiyum Toplantısına Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu katıldı.

 

Öğrenci ve personel hareketliliğini artırmak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin uluslararası üniversiteler arasında yer almasını sağlamak için yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

 

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Erasmus KA108 2020 Konsorsiyum Toplantısı’na katıldılar. 

 

Toplantıda Üniversitenin 4-5 yılda hem yabancı öğrenci sayısında hem de öğrenci ve personel hareketliliği konusunda iyi bir noktaya geldiği vurgulanırken, ilerleyen yıllarda bu sayının daha da artmasının beklendiği belirtildi.

 

Geçen sene Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne 15 bin Euro hibe tahsis edilirken bu rakam bu yıl 12 bin Euro oldu. Ayrıca 2021 yılı için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 2021 Şubat ayında KA108 projesinin yürütücülüğü için başvuru yaptı.
 



Haber Tarihi : 08.12.2020

AYLARA GÖRE HABERLER