SCÜ’de Erasmus Proje Yazım Teknikleri Semineri Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından “Erasmus Proje Yazım Teknikleri Semineri” düzenlendi.

 

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen programa Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hülya Kaynar, Fotoğrafçılık Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlker Öngel, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven ve Öğr. Gör. Adem Demir, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

 

Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven, “Erasmus Öğrenci Hareketliliği Nedir? Öğrenim ve Staj Programı’nın Şartları Nelerdir?, Hangi Ülkelerde Faaliyet Gerçekleştirilebilir?, Programa Başvuru Şartları Nelerdir?, Erasmus Programına Katılmak Öğrencilere Neler Kazandırır? gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.

 

Öğr. Gör. Adem Demir ise “Avrupa Dayanışma Programı (ESC) Katılım Şartları Nelerdir?  - KA152 Gençlik Değişimi Projelerine Nasıl Başvurulur? Projelerin kapsadığı konular ve şartlar nelerdir?  Hakkında bilgi verdi.

 

Seminer soru-cevap kısmının ardından teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.
 



Haber Tarihi : 10.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER