Akademik Unvan Değişikliği Programı Düzenlendi

Üniversitemizde Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atanan akademik personelimiz için tören düzenlendi.


Üniversitemiz Merkezi Yemekhanesi’nde düzenlenen Akademik Yükselme Programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Ali Taşkın, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Rektör Danışmanlarımız Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer, Dr. Öğretim Üyesi Taner Çifçi, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş ile bir üst akademik kadroya atanan öğretim elemanları katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Öncelikle Allah hayırlı uğurlu etsin. Sizlerden beklentimiz Üniversitemizin adını yükseltecek çalışmalar yapmanız. Bu konuda her türlü destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ülkemiz ekonomik bir savaş içerisinde, bunu kabul etmiyoruz. Üniversite olarak üzerimize düşen şeyler var: İsraftan kaçınacağız; ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda projeler üretip bunları ürüne dönüştüreceğiz Çünkü yerliliğin, yerli üretimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Biz de üniversite olarak şunu söylüyoruz. Üniversitemize yapılacak bütün alımlarda yerli malının kullanılmasını teşvik edeceğiz. Siz değerli akademisyen arkadaşlarımızdan ürüne dönüşecek çalışmaları bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Doçent kadrosuna atanmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Altun, “Unvan değişikliği büyük bir mutluluk, keyif oldu, aynı zamanda artı bir sorumluluk oldu. O sorumluluğun gereğini yerine getirmek için de eskisinden daha çok çalışıp üstüne koyup hem fakülteyi hem bizlere bu değeri gösteren büyüklerimizi utandırmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Yapılan başarılar çok güzel, ama ben başarıların incelikle takdir edilmesini çok kıymetli buluyorum. O yüzden başta Rektör Hocam olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir toplantıyı da düzenledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.


Profesör kadrosuna atanan Doç. Dr. Ömer Aslan, Doç. Dr. Sami Şahin, Doç. Dr. Berrin Filizöz, Doç. Dr. Pınar Başer; Doçent kadrosuna atanan Doç. Dr. Sema Uslu, Doç. Dr. Taner Ekici, Doç. Dr. Fatih Karakuş, Doç. Dr. Sevgi Durna Daştan, Doç. Dr. Zekiye Tamer Genç, Doç. Dr. Miraç Burak Gönültaş, Doç. Dr. Fatih Arslan, Doç. Dr. Cem Çelik, Doç. Dr. Ahmet Altun, Doç. Dr. Recai Zan,ç; Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atanan Dr. Şebnem Özdemir, Dr. Taner Daşdan, Dr. İlkay Demir, Dr. Ahmet Çelik, Dr. Şeyda Berk’e Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, belgelerini ve hediyelerini verdi.

 



Haber Tarihi : 17.08.2018

AYLARA GÖRE HABERLER