Şarkışla'dan Halep'e Yardım Kampanyası Düzenlendi.

Halep’te yaşanan insanlık dramına Üniversitemiz Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Girişimcilik Kulübü sessiz kalmadı ve yardım kampanyası düzenlendi.

“En Çok İhtiyaç Duyulan Malzemeler Gönderildi”

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan yardım paketlerinin içerisinde en çok ihtiyaç duyulan çocuk maması, çocuk bezi kuru gıda ve elbiseden oluşan iki kamyon dolusu yardım malzemesi Halep’e törenle uğurlandı.

Uğurlama töreninde konuşan Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, yardım kampanyasına katkıda bulunan Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına, öğrencilerine teşekkür ederek, “Halep bir insanlık dramıdır. Halepli kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına böyle bir etkinlikte bir araya geldik. İnşallah Halep’te yaşanan insanlık zulmü en kısa zamanda son bulur.” ifadelerine yer verdi.

Haber Tarihi : 21.12.2016