Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayımlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsü, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

30 Doktora, 116 Tezli Yüksek Lisans ve 30 Tezsiz Yüksek Lisans öğrencisi alımı için başvurular internet ortamında 14-23 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Öğrenci alımı yapılacak olan lisansüstü anabilim dalları; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Aile Danışmanlığı, Psikiyatri Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği, Farmakoloji, Parazitoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hemşireliği, Analitik kimya, Halk Sağlığı hemşireliği, Sağlık Yönetimi, Anatomi, Hemşirelik esasları, Hemşirelik, Biyokimya, İç hastalıkları hemşireliği, Veteriner iç hastalıkları, Histoloji Embriyoloji, Fizyoloji, Ebelik, Besin Gıda Hijyeni ve teknolojisi, Sinirbilim, Beden Eğitimi ve Spor, Tıbbi biyoloji

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı ve Yazılı ve Mülakat Sınav Tarihi 30 Eylül 2020.

Yazılı Sınav:10.00, mülakat: 14.00’te yapılacak.

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği hükümleri uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans, II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına öğrenci alınacak olup, kabul edilecek öğrencilerde aranan koşullar, son başvuru tarihi ve ayrılan kontenjanlar aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

Haber Tarihi : 07.09.2020