Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni” düzenlendi.

 

4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonu’nda gerçekleştirilen programa SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Sivas Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Fatih Uçar, dekanlar, müdürler, akademisyenler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program SCÜ Diş Hekimliği Fakültesi tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.


Tanıtım filminden sonra açılış konuşmalarına geçildi.

 

Programın ilk açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş , “Öğrencilerimiz gerçekten çok şanslı. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde alanında uzman ve yetenekli hocalarımız bulunuyor. Diş Hekimliği Fakültemiz öncü bir fakültedir. O yüzden Sivas şehrini seçmekle çok iyi bir karar vermiş oldunuz. İyi birer diş hekimi olarak mezun olacaksınız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu “Sizler Anadolu’nun yükselen bir değeri haline gelen bir üniversiteye ve sürekli gelişen bir fakülteye adım attınız. Buradaki eğitim hayatınız boyunca bunu sürekli gözlemleme şansınız olacak.” şeklinde konuştu.

 

Sivas Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Uçar ise, “Mezun olmadan önce not kaygısına bağlı kalmadan kendinizi geliştirmenizi şiddetle öneriyorum çünkü Türkiye’deki sayılı fakültelerden birinde eğitim alıyorsunuz. Bizler, Sivas Diş Hekimleri Odası olarak siz ilerideki meslektaşlarımız için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Yekbaş, Dekan Hubbezoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Alim başta olmak üzere programa katılan dekanlar, müdürler ve akademisyenler öğrencilere önlüklerini giydirdiler.



Haber Tarihi : 23.11.2022

AYLARA GÖRE HABERLER