Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulundan Öğretim Materyalleri Sergisi

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından “Öğretim Materyalleri” konulu sergi düzenlendi.

 

Üniversitemiz Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

 

Serginin açılışını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezerek yapılan materyalleri incelediler.

 

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hamdi Karakaş düzenlenen sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Sergimizin amacı, okul öncesi ve özel eğitim öğrencilerine yönelik materyallerimizi hazırlamaktır. Bu materyaller özellikle sınıflarda öğretimi çeşitlendirmek, öğretimin daha nitelikli hâle gelmesi için öğretmenler tarafından kullanılabilecek materyalleri kapsıyor. Hazırladığımız bu materyaller sergiden sonra çeşitli okullardaki ana sınıflarına gönderilerek öğrencilerin kullanımına sunulacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

 



Haber Tarihi : 31.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER