Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'ın Kurum Ziyaretleri ve Bilgi Paylaşımları Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, “Toplumların ve grupların istikrar içerisinde varlıklarını sürdürmelerinin ve gelişmelerinin yolu, kurumların ve kurumlar arası ilişkilerin sağlam ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesinden geçer. Kurumların fonksiyonel ve etkili bir biçimde işleyişi, kurumlar arası iş birliği ve ahenk, hem kurum hem de toplumun genel sosyal sistemi açısından son derece önemlidir.” diyerek kurum ziyaretlerine devam ediyor.
 
Ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Davut Vecdi Ersöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Adil Kaya, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam Sivas 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürü Hakkı Polat ile MTA Sivas Bölge Müdürü Dr. M. Emrah Ayaz’ ı makamlarında ziyaret etti.
 
Yapılan ziyaretlerde ortak düşünce; Üniversitemiz ile kurumlar arasındaki iş birliği ve karşılıklı bilgi alış verişi oldu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız kurum ziyaretlerinin yanı sıra kamuoyunu bilgilendirmek adına gerek sosyal medya ile ve gerekse ilimizde bölgesel ve ulusal yayın yapan basın yayın organları aracılığıyla da kamuoyuna yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgi sunuyor.
 
Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ilimizde yayın yapan Kanal 58’in konuğu oldu. Ebubekir Tağızade’nin canlı yayında sorduğu soruları cevaplandıran Rektörümüz, kamuoyunun merak ettiği; Başkent’te düzenlenen 3. Sivas Günleri’nden Üniversitemizin kazanımı, Üniversitenin güvenlik sorunu, öğrencilere yönelik olarak yapılan hizmetler, yerleşke içerisinde yapılan çalışmalar, kurumsal kimlik, hastane gibi birçok konuda kamuoyuna geniş bilgi sundu. Programda en çok dikkat çeken ve kamuoyundan olumlu dönüşler alan çalışmalardan biri de Üniversitemize yapılacak yeni kapılar oldu. 
 
 

 



Haber Tarihi : 19.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER