Kadın Voleybol Takımımızdan İyi Başlangıç

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız Rize Pazar Kaçkar Koleji’ni mağlup ederek grup maçlarına mükemmel bir başlangıç yaptı.

İlk kez yer aldığımız Kadınlar Profesyonel 2. Ligi 7. grup müsabakalarında Sivas’ı temsil eden takımımız pazar günü Taha Akgül Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı 25-20, 27-25, 27-25’lik setlerle 3-0 kazanarak grup müsabakalarına 3 puanla başlangıç yaptı.

Taha Akgül Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya öğrencilerimiz ve hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi ve müsabakanın galibiyetle bitmesinin sevincini yaşadılar.

2. Lig 7. grupta 7 takım mücadele edecek. Grupta Ordu Çamlıkspor, Üniversitemiz Spor Kulübü, Rize Çaykurspor, Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz, Rize Pazar Kaçkar Koleji, Samsun Büyükşehir Anaken ve Turhal Kocakavak Anadolu sportif takımları mücadele edecek.

Haber Tarihi : 08.11.2017