Agro Sivas 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Tarım sektöründe faaliyet gösteren imalatçıları, sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek, Sivas tarımına katkı sağlamak adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Agro Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Gültepe Mahallesi’ndeki Fuar Alanı’nda düzenlenen açılış törenine Vali Davut Gül, Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Akyıldız, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Musa Demirci, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Pakdil, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Agro Sivas 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Vali Gül ve beraberindekiler açılışın ardından Üniversitemiz Sivas Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Bölümü tarafından açılan topraksız tarım kapsamında stant içinde yer alan salkım domatesleri inceleyerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çimen ve Öğretim Görevlisi Volkan Yörük’ten bilgi aldılar.

Haber Tarihi : 01.09.2016