Dil Öğreniminin Önemi ve Kullanımı Eğitim Semineri

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Oxford Üniversitesi Yayınları’nın desteği ile “Dil Öğreniminin Önemi ve Kullanımı” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, “Farklı konularda olduğu gibi dil öğrenme konusunda da özellikle iş birliği yaptığımız Oxford’un katkılarıyla bu tür organizasyonları sıkça gerçekleştiriyoruz . Bunu yapmamızdaki amacımız her şeyden önce o dili konuşan insanlarla hem yüz yüze gelmeniz hem de değişik bir bakış açısıyla dil öğrenmenin ince noktalarını, püf noktalarını görmeniz.” dedi.

Eğitmen Nick Manthei, eğitim programına katılan öğrencilere yabancı dil kullanımı, konuşma ve yazma, dinleyerek anlama gibi uygulamalı eğitim vererek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Program sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin tarafından Eğitmen Nick Manthei’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : 18.12.2018