Uluslararası Enerji Günleri Sempozyumu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Yeni ve Yenilenebilir Enerji Araştırma Merkezi (CUYEM) tarafından, Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörlüğü ile işbirliği içerisinde Uluslararası Enerji Günleri Sempozyumu düzenlendi.

 

Online olarak gerçekleştirilen sempozyuma Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanı Dr. Abdullah Buğrahan Karaveli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Uzmanı Yüksek Makine Mühendisi Emrah Berat Birsen, Sultan Qaboos Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Onen, University of Iceland’dan Prof. Dr. Zhao Yuan, İran Üniversitesi’nden Prof. Dr. Uzma Nadeem ve Tebriz Üniversitesi’nden Dr. Arman Jalalı gibi önemli isimler katıldı.

 

Davetli konuşmacı sunumları sonrasında Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı olarak Yeni ve Yenilenebilir Enerji Araştırma Merkezi (CUYEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Derya Betül Ünsal Çelimli konuşmalarını gerçekleştirdi. Bildiri sunumlarını içeren panel oturumu ile sempozyum tamamlandı.

 

Pek çok farklı disiplinde enerji içerikli çalışmaların kabul edildiği sempozyumda sunulan ve bilim kurulları tarafından kabul edilen tüm çalışmalar, çeşitli indexli bilimsel dergilerde ve ISBN (Uluslararası Standart Kitap Numarası) yayınevli kitapta, kitap bölümü olarak yayınlanabilme imkânına sahip oldu.
 



Haber Tarihi : 05.10.2022

AYLARA GÖRE HABERLER