Üniversitemizin Kurumsal Mobil Uygulaması iOS ve Android Marketlerde Yerini Aldı

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi akademik personeli Öğr. Gör. Zeynel Kutlu tarafından geliştirilen uygulamamıza öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve idari personellerimiz kurumsal bilgileri ile erişebilecek.

 

Dijital olarak sunulan tüm hizmetlere uygulama vasıtasıyla kolayca erişilebilmekte ve bunlara ek olarak Öğrenci Modülü; öğrenci ders programına hızlı erişim, öğrenci ders notlarına hızlı erişim, Üniversite, Rektörlük, enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve aldığı derslerin duyurularını kısa mesaj şeklinde alabilme, Üniversite, Rektörlük, enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu tarafından gönderilmiş geri bildirim taleplerine cevap verebilme, Rektörlük, Kalite Koordinatörlüğü, Kurumsal İletişim Merkezi (KİMER) ve bağlı bulunduğu enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokuluna dilek, istek, şikâyet ve öneri talebi oluşturabilme ve bu talebe ilgili kurumdan verilen yanıtı görebilme, aldığı derslerin akademik personel tarafından gönderilen bildirimlere erişebilme ve eski gönderilen bildirimlere tekrar erişebilme özelliklerine sahip.

 

Akademisyen Modülünde ise; Üniversite, Rektörlük, enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu duyurularını kısa mesaj şeklinde alabilme, ilgili birim tarafından gönderilmiş geri bildirim taleplerine cevap verebilme, Rektörlük, Kalite Koordinatörlüğü, KİMER ve bağlı bulunduğu enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokuluna dilek, istek, şikâyet ve öneri talebi oluşturabilme ve bu talebe ilgili kurumdan verilen yanıtı görebilme, verdiği dersleri alan öğrencilere uygulama üzerinden toplu ya da ayrı bildirim gönderebilme, eski gönderilen bildirimlere tekrar erişebilme özellikler bulunuyor.

 

İdari Modülü de Üniversite, Rektörlük, enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu duyurularını kısa mesaj şeklinde alabilme, Üniversite, Rektörlük, enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu tarafından gönderilmiş geri bildirim taleplerine cevap verebilme, Rektörlük, Kalite, KİMER ve bağlı bulunduğu enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokuluna dilek, istek, şikâyet ve öneri talebi oluşturabilme ve bu talebe ilgili kurumdan verilen yanıtı görebilme, eski gönderilen bildirimlere tekrar erişebilme özellikler yer alıyor.

 

Ayrıca uygulama marketlerinde CÜ MOBİL ismi ile yayınlanan uygulamaya karekod ya da linkleri kullanarak erişim sağlanabiliyor.

 

Öğrenci Modülü Kullanım Kılavuzu İçin:
https://cumobile.cumhuriyet.edu.tr/content/CU_Mobil_Ogrenci.pdf

 

Akademisyen Modülü Kullanım Kılavuzu İçin:
https://cumobile.cumhuriyet.edu.tr/content/CU_Mobil_Akademik.pdf

 

İdari Modül Kullanım Kılavuzu İçin:
https://cumobile.cumhuriyet.edu.tr/content/CU_Mobil_idari.pdf

 

Android Uygulama İçin: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.cumhuriyet.app

 

iOS Uygulama İçin:
https://apps.apple.com/us/app/c%C3%BC-mobil/id1605842743


 



Haber Tarihi : 30.03.2022

AYLARA GÖRE HABERLER