SCÜ’de “Yükseköğretim Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü” Adlı Konferans Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Suşehri Sağlık Yüksekokulu tarafından “Yükseköğretim Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü” adlı konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Behsan Önol Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Üniversitemiz Kalite Koordinatör Yardımcısı Şule Aydın, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Müdür Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, hemşirelik eğitim felsefesinin kalite olduğunu ve eğitimde kalitenin neden önemli olduğunu vurguladı.

Kalite Koordinatör Yardımcısı Şule Aydın yaptığı sunumda “Yükseköğretimde kalite güvence sistemi nedir, öğrenciler kalite güvence çalışmalarında nasıl yer alabilirler, kalite çalışmalarına öğrenci katılımının katkıları nelerdir? “ başlıklı konular hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Konferans, Müdür Doç. Dr. Nilüfer Tuğut’un, katılımından dolayı Şule Aydın’a teşekkür belgesi takdiminde bulunmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi : 29.12.2022