Şekillendirmenin Kısa Hikâyesi Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Ana Bilim Dalı tarafından “Şekillendirmenin Kısa Hikâyesi” adlı sunu Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Vildan Bostancı, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Doç. Dr. Kerem Engin Akpınar, Yrd. Doç. Dr. Recai Zan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Toparlı, ağız ve diş sağlığının önemine değinerek programda emeği geçenlere teşekkür etti, etkinliğin faydalı geçmesini temenni etti.

Türk Endodonti Derneği Başkanı ve Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baybora Kayahan kanal tedavisi ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Programın ardından Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oğzuhan Görler, konuşmacı Türk Endodonti Derneği Başkanı ve Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baybora’ya katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti.

Fakültemiz Endodonti Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Kerem Engin Akpınar ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Recai Zan ise Başkan Prof. Dr. Baybora’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Tarihi : 20.10.2016