MEYOK Seminerleri Sona Erdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Seminerleri sona erdi.
 
3+1 Uygulamalı Eğitim sistemi için düzenlenen "3+1 Uygulamalı Eğitime Geçiş" seminerleri sırasıyla Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Teknik Bilimler alanlarında; 4 Eylül Kültür Merkezi Turkuaz Salon ve Keykavus Salonlarında yapıldı.
 
Seminerlere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı ve MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Enis Baha Biçer; konuşmacı olarak MEYOK Koordinatör Yardımcısı ve Suşehri Timur Karabal MYO Müdürü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy, Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda Evcili, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Koray Karabulut, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Yasin Yıldız ve ilgili alanlardaki akademisyenler katıldı.

 
Seminerde, 3+1 Uygulamalı Eğitim sistemine dair hukuki prosedür, öğrencilerin işyerinde ücretlendirilmesi, sistemin nasıl işleyeceğine dair açıklamalarda bulunulup, ders programları hakkında bilgi verildi.



Haber Tarihi : 07.07.2022

AYLARA GÖRE HABERLER